Missiona muutos

Seminaari intohimosta, rohkeudesta ja halusta muuttaa maailmaa

Tervetuloa varsinaisten superammattilaisten seuraan inspiroitumaan, vaihtamaan ajatuksia ja luomaan uusia kontakteja!

Missiona muutos -seminaari koostuu mitä upeimmista tarinoista ja kertomuksista siitä, miten nämä Suomen mielenkiintoisimmat vaikuttajat toteuttavat omaa missiotaan. Intohimo, luovuus ja rohkeus todella muuttavat maailmaa.

Istu seuraan ja nauti illasta!

 

AIKA Torstai 16.3.2017 klo 14:30 alkaen  PAIKKA Ravintola Uusi Seurahuone, Oulu

Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa – ja jäi sille tielle. Nykyisin hän on journalisti-valokuvaaja, joka haluaa muuttaa maailmaa kuva kerrallaan.

Meeri Koutaniemi

Palkittu valokuvaaja-toimittaja

Tuomiorovasti Satu Saarisen sydäntä lähellä ovat tasa-vertaisuuden, oikeudenmukaisuuden ja globaalin vastuun kysymykset. Hän toimii vapaaehtoistyössä mm. Afrikassa ja osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Satu Saarinen

Lasikaton särkijä

Helene Auramo on sosiaalisen median pioneereja Suomessa. Hän on ollut perustamassa mm. Slushia, Indiedays-blogiportaalia ja useita start-uppeja, ja luotsaa nyt mm. someen ja digimarkkinointiin erikoistunutta Okimo Clinic -viestintätoimistoa.

Helene Auramo

Sosiaalisen median pioneeri

Menestyksekkään jäätanssijan uran tehnyt Susanna Rahkamo valmentaa nykyään esimiehiä ja organisaatioita mm. luovuuden, innovatiivisuuden ja osaamisen kehittämisessä.

Susanna Rahkamo

Huippuasiantuntijuuden osaaja

Marianne Saarikko Janson on perustanut uuden ajan lakipalveluyritys Fondian, jonka inspiroivista tiloista voi löytää mm. kahvilan sekä lastenhuoneeksi sisustetun neuvotteluhuoneen.

Marianne Saarikko Janson

Lakipalvelumaailman muuttaja

Seminaarin kapellimestarina toimiva Minna Åman-Toivio on MedKit Finlandin perustaja ja toimitusjohtaja. Aina sanavalmis ja tehokas Minna toimii myös kaupunginvaltuutettuna.

Minna Åman-Toivio

Seminaarin kapellimestari

fFactor-hankkeen rahoittajien logot